https://dermasurgery.gr/

Site name

Τριχόπτωση η αλλιώς αλωπεκία.Τελικά υπάρχει θεραπεία

 Οι συνεχείς εξελίξεις της τεχνολογίας φέρνουν μαζί τους ένα νέο προβληματισμό, της σωστής επιλογής. Πού θα πρέπει να απευθυνθείτε, σε γιατρό, σε κέντρο αισθητικής ή γίνεται και στην άνεση του σπιτιού με ατομικές συσκευές IPL; 

Η αποτρίχωση με λέιζερ αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Μια συσκευή λέιζερ εκπέμπει ομοιόμορφα κατανεμημένους παλμούς φωτός στο δέρμα. Αυτοί οι ελαφροί παλμοί διεισδύουν στο δέρμα και αντιδρούν με τη μελανίνη, η οποία βρίσκεται παντού στις τρίχες. Η θερμική αντίδραση μεταξύ του φωτός του laser και της μελανίνης καταστρέφει τη ρίζα των τριχών, ρίχνει τις τρίχες και στη συνέχεια εμποδίζει την ανάπτυξη καινούριων. Από σύνοδο σε σύνοδο οι τρίχες μεγαλώνουν πιο λεπτές, πιο αργά και λιγότερο μέχρι που να εξαλειφθούν τελικά εντελώς.
Θεραπεία με λέιζερ,αποτρίχωση στο γιατρό
Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει πολλές παραλλαγές. Oι όροι alexandrite lase, SHR, IPL και HPL δεν είναι εύκολο να αξιολογηθούν από τον κόσμο . Σε γενικές γραμμές η διαφορά βρίσκεται στην έντασή της κάθε εφαρμογης, ενώ η SHR είναι η "ισχυρότερη" μέθοδος και μπορεί να εφαρμοσθεί σωστά μόνο από επαγγελματίες, κυρίως από γιατρούς. Αν θέλετε αποτρίχωση με λέιζερ από έναν εκπαιδευμένο γιατρό, θα είναι πιθανότατα η παραλλαγή SHR. Οι γιατροί έχουν χρόνια σπουδών, και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, μπορούν να διαχειριστούν σαφώς καλύτερα κάποια επιπλοκή, χρησιμοποιούν επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό όπως διοδικό λέιζερ και αυτή η προσέγγιση αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή!