https://dermasurgery.gr/

Site name

Dermaphen Ουλές ακμής

Dermaphen Ουλές ακμής - Φωτογήρανση

Η μέθοδος αυτή αναπτύχθηκε από τον ιατρό Τζοβάρα Στέφανο και εφαρμόζεται αποκλειστικά στην κλινική μας.


Είναι συνδυαστική εφαρμογή δερμοαπόξεσης (dermabrasion) και πίλινγκ φαινόλης σε μία μοναδική συνεδρία. Η μέθοδος αναπτύχθηκε από την ανάγκη για μία πραγματικά αποτελεσματική θεραπεία για τις ουλές ακμής, καθώς οι συνηθισμένες μέθοδοι (fractional laser, RF, TCA) είναι αναποτελεσματικές.


H μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοσθεί με την ίδια επιτυχία σε φωτογήρανση προσώπου, ρυτίδες καπνιστού. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι ανώτερα της μηχανικής δερμοαπόξεσης Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι πολύ ανώτερα του χημικού πίλινγκ φαινόλης. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ πιο σπάνιες από ότι των δύο θεραπειών όταν αυτές γίνονται μεμονωμένα. Η εφαρμογή γίνεται σε μια συνεδρία που διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες.


Ο ασθενής πρέπει να επισκεφθεί μια ημέρα νωρίτερα το ιατρείο για μια προετοιμασία που διαρκεί περίπου μία ώρα. Ασθενείς από περιοχές εκτός Αθηνών μπορούν να ταξιδέψουν μετά την εφαρμογή στον προορισμό τους εφόσον δεν χρησιμοποιήσουν αεροπλάνο. Ασθενείς από το εξωτερικό μπορούν να ταξιδέψουν στον προορισμό τους έξι ημέρες μετά την εφαρμογή. Μία εβδομάδα μετά την εφαρμογή απαγορεύεται πλήρως η έκθεση στον ήλιο. Λεπτομερείς οδηγίες δίνονται σε κάθε ασθενή ανάλογα με το πρόβλημα του.


*Για τους ασθενείς από το εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα παραμονής κοντά στην κλινική για το απαιτούμενο διάστημα μέχρι την αναχώρηση.

Διαβάστε τις κριτικές των ασθενών μας στο realself